vakantiehuizente huur

Kies uit deze vakantiehuizen in de algarve

De aangeboden vakantieaccommodaties worden allemaal direct verhuurd door de eigenaar. Vraag naar meer informatie over beschikbaarheid en prijzen via het contact-formulier.

Quinta Loulé

Quinta Loulé is een klein, door een familie gerund cluster van 4 self-catering en / of bed & breakfast vakantieaccommodaties op 1200 meter boven de zeespiegel in de centrale Algarve, 2 km ten noorden van Loulé. Alle accommodaties liggen op het zuiden en hebben een panoramisch uitzicht op zee.

Er is een groot verwarmd zwembad, een jacuzzi met bubbelbad, kinderspelletjes en een speeltuintje. Er is iets voor alle leeftijdsgroepen en de quinta is zeer kindvriendelijk.Vivenda Serena, Sao Marcos da Serra

Vivenda Serena

Dit gastenhuis ligt naast het hoofdhuis van de Zwitserse eigenaresse en beschikt over 2 slaapkamers, keuken, woonkamer, terras en badkamer. Desgewenst zijn er nog 2 slaapkamers in het hoofdhuis, met eigen ingang en badkamers, extra bij te huren. Geniet van het grote privé zwembad en de tuin en van de dwerggeitjes, ezels,kippen, vogels en lieve honden.

Casa Odelouca

De Franse eigenaars van dit huis, vlakbij het dorp São Marcos da Serra, verhuren slaapkamers in hun huis voor max. 6 personen. Er is een grote tuin en een verwarmd zwembad aanwezig. Gemeenschappelijke keuken, woonkamer. Men kan ook gebruik maken van de BBQ en buitenkeuken. Eigen badkamer met douche.


Copyright Algarve in het Nederlands